måndag 30 december 2013

Gott Slut & GOTT NYTT ÅR!!


Just nu lever vi ett spännande liv här hemma :-)

Igår mitt på dagen kom sonen, hans flickvän & deras katt hit. Katten blev avlämnad & sonen med sällskap åkte vidare för att fira nyår i Köpenhamn :-)
Nu är det andra gången Zingo & katten träffas & denna gången är katten mycket modigare än han var innan jul... Till Zingos stora fasa... Nä så illa är det ju inte... Zingo han tittar på katten på avstånd & viftar snällt på svansen.. "Ser du hur snäll jag är?" & katten fräser tillbaka....

Igår krockade de med varandra & Memphis fräste & Zingo skrek som ett barn.. livrädd.. men ingen skadade sig....
Idag har de dock inte frästs, men de håller avståndet. Har dock hälsat nos mot nos idag utan problem:-)
Lämnar dem dock inte ensamma.

I morgon är det sista dagen detta år 2013. Det har varit ett händelserikt år i vår familj. Mina barn har blivit vuxna.. Sonen har flyttat hemifrån, dottern har tagit studenten & fått fast jobb & lyckas må bättre nu än hon gjort på många år.... Om bara en månad blir hon 20år.... :-)
Ska bli spännande & se vad som händer detta kommande år 2014

Klart är iaf att vi kommer fira hemma hos våra goda vänner S&P. R kommer oxå att vara med. Vi kommer även att ha med oss Zingo dit :-)
Vi har firat tillsammans under många många år. I början var barnen med men nu är det bara vi vuxna, ja ev skulle deras son, vår sons gamla klasskompis fira med oss i morgon. Han är hemma & hälsar på, studerar i Malmö. Vi står för förrätten iår, värdparet har varmrätten & R bjuder på efterrätt. Så har vi gjort sedan barnen var små för att inte det skulle bli så mycket jobb för värdparet, men nu gör vi det för att det är en kul tradition :-) 
Bild lånad på nätet

Vi provgjorde förrätten igår & det är en räkcocktail med rödlök som kokas i mousserande vin & blandas med färskost. Ett lager med avokado mos kryddat m vitlök, salt, svartpeppar, lime samt räkor & svart rom, till detta serveras ett mousserande vin . Riktigt god blev testrätten, så vi får hoppas vi lyckas med förrätterna i morgon oxå :-)

Såhär tillbringar Zingo VARJE nyår, med dödsångest...
Jag hoppas att alla detta året kan ta hänsyn till alla dessa 4-benta vänner som är rädda för raketer. Läste att 40% av alla hundar är rädda för raketer....
Hoppas man kan visa hänsyn & bara skjuta raketer vid 12-slaget


Hoppas ni får en riktigt mysig Nyårsafton!
                                GOTT NYTT ÅR!

10 kommentarer:

 1. Gott Nytt År fina du!!!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 2. Oo såå spännande med hund och katt...sicken tur att de inte slåss i alla fall..Zingo är ju för duktig som accepterar denna nya gäst...det skulle aldrig våra göra tror jag...

  Önskar dig och de dina ett riktigt Gott Nytt År!!

  Stor nyårskram från Lollo

  SvaraRadera
 3. Hihi & Naw...så söta foto...
  •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
  ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
  ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
  ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
  ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
  NEW YEAR ☆ 2014!

  /Nospuss & Kram

  SvaraRadera
 4. Kul med sällskap i form av misse - och det kommer nog gå väldans bra till sist - låt dom sköta det själv. Här går det också bara bättre och bättre mellan vovven och katt men vovven är ju större än jycken så det är lite skrämmande. Ja åren går fort och barnen växer upp och blir vuxna medan en annan är i samma ålder - hepp! Låter som ni kommer få mysig nyår - själv gör jag som jag alltid gör - i alla fall de x senaste åren - tar det lugnt hemma, är standby ifall barnen behöver skjuts och väntar in det nya året i myskläder :D - mitt val och det är för mig också ett bra val - hade nog tackat nej om jag fått en inbjudan till fest i alla fall. Må gott

  SvaraRadera
 5. Önskar dig ett Gott nytt år!
  Kram ♥

  SvaraRadera
 6. Fiffigt att dela på gracerna på det viset, då kan ju ingen komma och klaga på maten sen heller ;-)

  Kram och GOTT NYTT ÅR!
  :-)

  SvaraRadera
 7. fint att det ändå går att ha sonens katt och Zingo under samma tak
  stackars Zingo, jag har två som är lika rädda, usch ja
  GOD FORTSÄTTNING PÅ 2014
  kramar

  SvaraRadera
 8. God fortsättning, hoppas att år 2014 skall bringa dig lycka och god hälsa. Kram

  SvaraRadera
 9. Usch vad jag lider med alla djur som blir så rädda dessa dagar när et skjuts. Tänk om det kunde hållas med att skjuta bara under tolvslaget.
  Förrätten lät jättesmarrig!

  Kram & god fortsättning!

  SvaraRadera

♥Tack för att du förgyller min dag♥
(¯`v´¯)
.`·.¸.·´ .
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸Mickis